Ако не сте чули никакви отзиви за изцяло новото BMW 3-Series, вероятно не знаете колко добро е то. Разбира се, ако случайно го притежавате, вероятно вече го знаете.

Все пак сегментът на спортните седани е сред най-конкурентните в индустрията, а модели като Audi A4 или Mercedes C-Class никога няма да се дадат без бой, дори и когато започват да стареят.

Такъв е и проблемът с този сравнителен тест на Carwow. Автомобилите, изправени срещу 3-Series 2020 са или стари, или просто актуализирани, с изключение на Volvo S60. Единствено то е също нов модел.

В хода на това почти половин час дълго видео рецензентът ще ни запознае с визуалните черти, технологията, качеството, комфорта и производителността и разбира се, стойността.

Виждайки как това е най-новият автомобил тук, не е чудно, че BMW се справя с всеки тест, като се започне с качеството на интериора, ергономията и технологията. Очевидно баварският производител се е справил чудесно, когато става дума за най-новата версия на техния ултра-популярен спортен седан.

Ако приоритет ви е спортното шофиране, изглежда, че 3-Series може би отново е автомобилът за вас. Все пак нека не забравяме и Giulia от една страна и фейслифтнатото Audi A4, което също е доста комплексен и завършен модел.

В крайна сметка повечето хора ще купят колата, която най-много им харесва, а в много случаи това няма да бъде „най-добрата“. Така че, ако предпочитате да имате елегантния Mercedes C-Class, агресивно изглеждащата Alfa Romeo Giulia или стилното Volvo S60 вместо BMW или Audi, ние напълно ви разбираме.