Невероятно Porsche 911 Speedster гони половин милион километра

911 Speedster

Това класическо Porsche 911 Speedster от 1989 г. е най-добрият екземпляр, ползван ежедневно. Той е изминал забележителните 453 000 км.

Това е може би най-добрият пример за подръжка в момента в света и ако винаги сте искали класическо 911 Speedster, което можете да карате без угризения, това е вашият шанс. Сега автомобилът се предлага на онлайн търг в Collecting Cars.

То не е прекарало живота си в гараж. Неговият собственик го ползва ежедневно цели 17 години. Моделът е закупен през 1992 г. само на 1000 км и оттогава се използва през цялата година, било то в дъжд или сняг.

Въпреки огромния пробег, Porsche-то е обичано и редовно поддържано. Боята Diamond Blue е в отлично състояние, а всички елементи не носят белезите от износване с времето.

911 Speedster

Оригиналният кожен интериор на кабината идва с някои незначителни дефекти, както бихте очаквали от автомобил на тази възраст и пробег, но седалките са все още в добро състояние и всички уреди работят както трябва. Като цяло кабината на Porsche 911 Speedster 1989 не изглежда като интериор на автомобил, който е покрил почти половин милион км.

Освен редовното обслужване, собственикът подменя лагерите на колелата, спирачните дискове и алтернатора. Оригиналният съединител е заменен на 330 000 км., което е отново удивително. Заедно с него, боксерният двигател също получава цялостно възстановяване.

Класическият Speedster чар е още по-изразителен след като осъзнаем, че този автомобил е ползван като всеки друг. Няма как да не се насладим на грижите и резултата, постигнати след разстояние, по-голямо от това до Луната.