Битката на миналото и бъдещето. Съгласете се, че автомобилната индустрия върви към електрификация. Електрическите превозни средства са бъдещето, като по този начин автомобили като Tesla Model 3 стават много популярни. От друга страна, двигателите с вътрешно горене може да изчезнат и дори да бъдат забравени. Как тогава бихме се радвали на забавни автомобили като M2 Competition и M850i ​​xDrive?

Момчетата от The Fast Lane Car притежават вече популярни и по-евтин Tesla Model 3. Въпреки че той не е оборудван с повече мощ, все още си остава бърз автомобил, защото е с два двигателя, което означава, че има задвижване на всички колела. С лека настройка на моторите, ще получите това, което трудно можете да откриете при конвенционалните автомобили.

Ето защо BMW M2 Competition няма шанс срещу него, поне не и без опитен пилот зад волана. Явно момчетата от TFL Car имат известни проблеми с Launch Control-а на BMW, който изглежда трудно се активира в техни ръце.

Без него, M2 губи от Tesla, което не е нещо неочаквано, предвид казаното горе. След това BMW M850i ​​xDrive трябваше да възстанови гордостта на немската марка. Няма да ви казваме как завърши състезанието, но накрая двете BMW-та се изправиха едно срещу друго, отново в драг, пълен с изненади. Погледнете във видеото!