Вече знаем как изглежда следващото поколение Porsche 911.

Това, което не знаем, е колко бързи ще са водещите версии, като например моделите 911 Turbo или Turbo S. Слуховете са, че Turbo ще изпраща около 600 конски сили към четирите си колела, докато „S“ трябва да получи още повече.

Porsche 911 Turbo 2020 трябва да продължи да бъде сила, с която да се съобразяваме. Очаква се 3-секундно време от 0 до 100 км/ч., което е нормално, особено след като сегашният модел почти го постига.

Тук имаме кадри от прототип на следващото поколение 911 Turbo (или Turbo S), макар и като Cabriolet, което не е огромна разлика. 6-минутното видео, с любезното съдействие на Automotive Mike, ви кани да се полюбувате на прототипа, който лети по Нюрбургринг и звучи заплашително.

Въпреки това, най-интересната част се случва около към края, когато Porsche се сблъсква с McLaren 720S, точно когато е на дългата права.

Шофьорът на McLaren подава сигнал, за да покаже, че се кани да настъпи газта. 911 се опититва да изпревари, но 720S направо излита напред. Това изглежда първото драг състезание между новото Turbo/Turbo S и McLaren 720S.