Във фабричен вид Huracan е един от най-бързо ускоряващите автомобили на планетата. Поставете компресор на 5.2-литровия V10 и вече имате убиец на хиперколи.

В опит да покажат колко способен може да бъде Huracan с компресор, Famous Motorsports от Съединените щати докарват два от автомобилите си на половин миля състезание. Двойката се изправя срещу рядкото Bugatti Veyron Sang Noir и се противопоставя солидно.

В едно от първите състезания с участието на зелен Huracan, той се изправя срещу Veyron и дава отличен резултат за парите си. Състезанието продължава, когато син Huracan получава предимство на старта, изправяйки се срещу Bugatti-то.

Двата модела тръгват с минимални усилия благодарение на техните системи за задвижване на четирите колела. В хода на състезанието, колите са калник до калник и преминават финалната линия с изключително близка скорост: Veyron преминава с 276 км/ч., докато Huracan достига 275 км/ч.

Разбира се, Huracan с компресор е много по-достъпен, отколкото Bugatti. От друга страна, онези, които искат да купят Veyron, не трябва да се сблъскват с такива дилеми, които засягат обикновените смъртни: ако искат, могат да купят Bugatti и Huracan … и каквото друго си искат.