750 конски сили са повече от достатъчно, за да се изправиш срещу суперавтомобилите и в този случай те са достатъчни за Lamborghini Huracan.

Колата, която успя да победи италианската екзотика, е Volkswagen Golf Mk4, модифициран на макс от компанията Gettingged, базирана в Германия, която е дала на хечбека с три врати повече мощност от своя конкурент.

Автомобилът стартира живота си като R32, задвижван от 3.2-литров VR6 двигател, според информация под видеото. Въпреки това, той е силно модифициран и сега изкарва изумителните 750 к.с.

Екстериорът на този Golf остава заводски, а единствената ясна индикация, че това е мощен модел са широките гуми, които обгръщат многоспицовите джанти. Спирачките и окачването също предполагат за голяма мощ под капака.

Само за да разберете на какво е способен този мега хеч, имайте предвид, че Lamborghini Huracan LP610-4 достига 100 км/ч. за 3.2 секунди и максимална скорост от 325 км/ч.

Преди да се срещне с италианския суперавтомобил, VW Golf се изправи срещу Mercedes-AMG CLS63 с 920 коня и след това срещна Porsche 997 Turbo.