Може да отнеме време, за да се научите да извличате най-доброто от него, но Challenger Demon определено има всичко нужно, за да победи екзотичен автомобил.

Шофьорът на този Dodge Demon унижи Lamborghini Huracan в драг състезание на 1/4 миля.

Това не трябва да ви изненадва. В най-добрата си спецификация Demon има около 240 коня повече от Lamborghini Huracan, е с няколко десети от секундата по-бърз до 100 км/ч. Той е конструиран за драг пистата, като Dodge предлага допълнителни екстри като специални гуми.

За следващата си битка, собственикът на този muscle автомобил би искал да изпита уменията си срещу Lamborghini Aventador, който има 730 конски сили в „S“ спецификация и спринтира до 100 км/ч. за 2.9 секунди.

„Стоков Huracan не съответства на Dodge Demon, но Aventador е този, с който наистина искам да се състезавам“, твърди той.

Докато Demon има предимство пред Lambo-то, Huracan има задвижване на всички колела, което не беше достатъчно. Все пак това може и да свърши работа на по-големия брат и да смекчи Разлика от 110 к.с. Ще чакаме да видим дали някой собственик на Aventador ще приеме предизвикателството.