BMW E30 3 Series е обичана по целия свят, особено в M3 вариант. Цените на тези модели чупят всякакви рекорди. Въпреки това, откакто са в производство, някои твърдят, че най-добрият избор не е М моделът, а 325i. Това е така, защото 325i е по-евтин и има 6-цилиндров двигател в сравнение с 4-цилиндровия S14, който се намира в М3.

Въпреки че 325i има два допълнителни цилиндъра, мощността е по-ниска от тази на S-14 двигателя, но сякаш колата от клипа не страда в тази конкретна област. Според видеоклипа, гледаме силно модифицирано BMW E30, което сега разполага с 800 к.с. на задните колела. Това е огромна мощност и се дължи на огромна турбина при всички положения.

Нямаме никакви подробности за колата, но съдейки по това, което се случва във видеоклипа, е безопасно да кажем, че пилотът трябва да е доста смел, за да я управлява. По протежението на отсечката от ½ миля BMW-то се плъзга навсякъде, вероятно губейки сцеплението на задния мост. Загряването в началото, не изглежда да помага особено.

Другата кола, участваща в това състезание, е Mercedes-AMG GLC63 S, пипнат от GAD Motors. 4-литровият V8 под предния капак е настроен за 950 к.с., което е доста впечатляващо. Тъй като Merc има задвижване на всички колела, ситуацията е по-малко сложна при него при по-високи скорости и дори при тръгване. В крайна сметка обаче това е състезание за максимална скорост и имаше само един победител. Вижте в клипа.