Да потеглиш със SUV на офроуд, който започва от $ 325 000, като Rolls-Royce Cullinan, наистина изисква известна смелост.

Но под луксозния дизайн и множеството удобства това е SUV. Освен че е много комфортен, той също е способен да посрещне някои от предизвикателства на майката природа.

За уникалното преживяване, CNN пътуват до планината Snow King в Уайоминг, където са изумени от универсалността на Cullinan. Първият SUV на Rolls-Royce вдъхва доверие, независимо дали е на Френската Ривиера или на стръмна планинска пътека, и това показва, че той не е един повдигнат Phantom.

След като се опомни, рецензентът намери някои недостатъци в Cullinan, чиято кабина очевидно не е толкова добре изолирана от външния свят в сравнение с Ghost или Phantom. В крайна сметка това е същността на Rolls-Royce, в допълнение към магическито усещане, върховен лукс и усъвършенстване.

Според общите стандарти, това е просто едно превозно средство, което се отличава по много начини, но не и според стандартите на Rolls-Royce.

Това няма да го спре да се превърне в дойна крава на компанията, както бе Cayenne на времето за Porsche. Но въпреки че е най-скъпият SUV на света, все още му липсва луксозното усещане на марката.