Предварителните мероприятия на най-атрактивното и очаквано събитие в България това лято – Премиум Рали София – Свети Влас, започват.

Домакин на официалното представяне на Сезон 2018 в четвъртък (17.05) ще бъде Bedroom Premium Club. Пред заведението ще могат да се видят ексклузивни автомобили, предоставени от Eurolink, като AUDI R8 SPYDER, който успешно съчетава изключителна мощ и спортна елегантност, Aston Martin DB11 – неслучаен е изборът на Джеймс Бонд за кола, гарантираме Ви; Ferrari 488 – 8-цилиндров двигател, над 650 коня, носител на награда „Суперкола на годината“ от Top Gear, въоръженият до зъби с конски сили и мощност звяр на Mercedes Benz – AMG GT R и много други.  Освен по време на  официалното представяне на маршрута и изпитанията в Сезон 2018, автомобили от Eurolink ще вземат участие в тазгодишния сезон на автомобилното приключение.

Освен главозамайващото автомобилно изложение пред Bedroom Premium Club, гостите и приятелите на Премиум Рали София – Свети Влас ще имат удоволствието да се насладят и на приятната обстановка на едно от най-добрите столични заведения. Целта на мероприятието е участниците и феновете да се запознаят с детайли, свързани с предстоящия сезон на събитието. Маршрутът, по който над 40-те суперколи ще преминат, е през 3 държави. Другият акцент на вечерта ще бъде разкриването на част от изпитанията, които организаторите са подготвили за участниците в Сезон 2018.

Не можем да се сетим за по-вълнуващо място, където феновете на адреналина, високите скорости и красивите автомобили  да бъдат в четвъртък, освен в Bedroom Premium Club от 21:00часа. Премиум Рали София – Свети Влас Ви очаква!

 

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ: WWW.PREMIUMRALLY.COM