Видео запис на катастрофа с мотор, заснет от каската на пилота, стана изключително популярен в  Интернет пространството през последните няколко дни. 35-годишният Сет Дикман тъкмо се качва на магистрала 5 (Вашингтон), когато в опасна близост до него профучава Acura.

На видеото се вижда, че Сет показва на водача среден пръст и набира скорост да го настигне, когато Acura-та рязко спира и мотористът се забива в задната му броня. За щастие инерцията изпраща Дикман върху багажника на колата, а шофьрът не спира докато „пътникът“ не започва да удря по прозореца отвън.
катастрофа с мотор
„Хванах се за спойлера и се държах за скъпия ми живот“ – разказва Сет след инцидента „Усещах как се изпомпва адреналина“

Водачът на колата е арестуван, поради липса на застраховка на МПС-то, а мотористът е транспортиран в близката болница, въпреки че се е разминал без сериозни наранявания.

Въпреки категоричните кадри, полицаи твърдят, че вината за тази катастрофа с мотор се пада на Сет. В своя защита той отговаря, че в рамките на 15 секунди три пъти се опитват да го убият.

Вижте видеото!