Може ли Mitsubishi Eclipse Cross да ви спечели?

Eclipse Cross

Mitsubishi разшири своите SUV модели миналата година с пускането на новия Eclipse Cross. Той стои под ASX и по-големия Outlander и споделя една и съща платформа.

Кръстен на спортната кола, която беше прекратена през 2011 г., Eclipse, добавя Cross към името, за да подчертае амбициите си за кросоувър и  да предизвика модели като Toyota C-HR.

Веднага познат като Mitsubishi, Eclipse Cross има доста смел външен дизайн, който продължава и вътре. Евтините пластмаси обаче са разочарование.

Като предимство са многото пространства за съхранение в цялата кабина, големи държачи за чаши, удобни седалки и задна седалка, на която може да седят трима възрастни и, която се мести назад и напред. Багажното пространство е задоволително, но със сгънати задни седалки това позволява на потребителите да пренасят повече багаж без проблем.

На пътя Eclipse Cross завива доста умело и усукването на купето е сведено до минумум. CarBuyer също така отбелязва, че пътуването е твърдо, но не и неудобно.

Също така изглежда, че CVT трансмисията не е най-добрият избор, ако не предпочетете добрата стара ръчна скоростна кутия, а бензиновият двигател не е толкова добър и икономичен. Но да видим какво още ще каже рецензентът във видеоклипа, по-долу.