Може ли Hyundai Sonata 2018 да е конкурентна?

Sonata

Що се отнася до сегмента на семейни седани в средния клас, имена като Toyota Camry и Honda Accord са избор по подразбиране, а пробивът сред тях не е толкова лесен.

И все пак има много добри алтернативи като Nissan Altima, Ford Fusion, Mazda6 или Chevy Malibu и не можете да сбъркате с никоя от тях.

Моделът в този сегмент на Hyundai е Sonata. Въпросът е дали той се квалифицира като надежден конкурент на останалата част от групата. Според ревюто на Kelley Blue , той определено може.

За начало, цената е конкурентна и идва с дълга гаранция и много място, както за пътниците, така и за багажа. Говорейки за багаж, Sonata 2018 има дори hands-free отваряне на багажника, освен базовата версия.

Вътре, всички контролни механизми са близо и има много меки материали в кабината, което означава, че определени места ще докосвате по-често.

На пътя, Sonata се движи удобно, поемайки неравностите като всеки от неговите съперници. Поведението може да не е перфектно, но от друга страна, във видеото няма истински оплаквания за това. Що се отнася до двигателите, независимо от това, кой ще изберете (2.4, 2.0 турбо или 1.6 турбо), всички те идват с режими Eco, Comfort и Sport.