x6

Това би трябвало да представлява резултатът след като чифтосате първото поколение BMW X6 с гривна от Pandora. Толкова много странни неща са се случили тук, че дори не знаем откъде да започнем.

Под всичкото това безвкусно блаженство се крие един прекрасен премиум кросоувър. Всъщност наистина се надяваме баварските дизайнери, работили по X6 никога да не видят тази снимка, понеже в противен случай може да се наложи да преминат сериозни консултации с психотерапевти.

Нека да разгледаме… сергията!

Започвайки от покрива, очите ни изваждат няколко охранителни камери и сигнален буркан, може би? Междувременно на капака на багажника е застанало най-странното извинение или подобие на „задно крило“, състоящо се от нещо, което прилича на свещенни кандилници от двете страни. Същите, които се ползват в религиозни церемонии. За монтирането им върху колата сигурно се използва екзорсизъм.

По-надолу виждаме странна система от маркучи, кабели и две огромни тръби заели мястото на нормалните ауспуси. Не знаем дали да коментираме лепенките с очички, усмихнати лица, знака „STOP“ и разбира се емблемата X6…

Ужасът продължава и отстрани, където в погледа ни се набиват мноого ‘райс’ джантите със закачените на тях лъскави върталежки, които хората връзват по балконите си. Има и някакъв мек кожух по дръжките на вратите, както и допълнително огледало от … баня може би.

Нямаме представа кой е собственикът на това нещо, но сме сигурни, че разговорите за изкуство с него ще са доста интересни. Точно колкото ни е интерсно какво се случва с всичките тези накити при движение със 150 км/ч.