луис хамилтън в българия

Вчера стана ясно, че трикратният Световен шампион на Формула 1 е пристигнал тази сутрин в България, за да участва в състезанието Тайм Атак, което ще се проведе в неделя на писта Дракон, близо до село Калояново.

Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън заявил пред медиите, че пристигнал без своята нова половинка по съвет на мениджъри, тъй като Григор Димитров ще бъде в страната по същото време и имало опасност да се повтори сценарият от преди години.

хамилтън
Хамилтън вече е засечен от феновете да пътува до пловдивската писта с личния си болид по автомагистрала „Тракия“, но записите от тийм радиото са изтрити, тъй като според хора от екипа му британецът използвал „неприлични изрази“, за да опише състоянието на асфалта. Известно е също, че предното крило от болида последно е видяно да се монтира на каруца от Вакарел, след като местни роми са го намерили в дупка край шосето.

Малко по-рано сутринта Люис Хамилтън сподели с феновете в туитър, че е впечатлен от българската кухня и в частност супата „#Shkembe Chorba“, която успял да опита излизайки от столицата в посока Пловдив. Хаштагът е един от най-разпросттранените през деня в социалната мрежа.