Луксозният концепт на Mercedes-Maybach няма да е напудрен GLS

Maybach

По-малко от седмица преди световната премиера на автомобилното изложение в Пекин, Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept излезе онлайн в цялата си слава.

Както виждате, превозното средство не е точно Maybach версия на новия GLS, както беше съобщено по-рано. Всъщност тя прилича повече на луксозен седан на висока основа. Моделът получава секси лице, вдъхновено от концепта Mercedes-Maybach Vision 6, странен заден край, елегантен профил, много хромирани елементи, повдигнато окачване и алуминиеви джанти, наподобяващи турбина.

Изображенията, изтекли от самите Mercedes-Benz, ни осигуряват поглед и в кабината, която съчетава бяла кожа с дървени акценти и повече хромирани детайли. Горната част на таблото е обвита в кафява кожа и използва същия дизайн като предната решетка за вентилационните отвори.

Различни части от Maybach, като седалките, волана, педалите и централната конзола поставят Ultimate Luxury Concept доста напред, както и задната седалка за пътниците с две места. Забележете, че тук няма шампанско, а китайски чай и цветя.

Като се има предвид, че изтеглените снимки не са съпроводени с обширни прессъобщения, не можем да ви кажем какво ще е задвижването в новата концепция Mercedes-Maybach Ultimate Luxury. Все пак бихме могли да предположим или електрическо задвижване или V8 двигател. Надяваме се, че германският производител няма да чака до 25 април, за да даде детайлите.