Преди около 5 години в Интернет пространството беше плъзнало видео от онборд камера на моторист каращ с ненормално висока скорост в трафика на Великобритански път. Същият герой беше намерен по IP адрес от органите на реда и съответно арестуван и обвинен по 4 нарушения, заснети лично от него.

георги тевзадзе
Катастрофата на Тевзадзе

Тази практика, явно не е позната все още на страните от бившият СССР. За пореден път ви показваме видео, напомнящо много тези на покойния грузински уличен хулган Георги Тевзадзе, който загина в катастрофа именно с неговото дрифтърско BMW E34.
В днешното клипче показваме доста самоуверен млад шофьор на BMW M5 F10 „летящ“ между колите на натоварена магистрала, докато неговите приятели (оператори на цирка) се държат за дръжките на вратите и таблото, всякаш това ще ги предпази при евентуална грешна преценка на водача.

Човекът зад волана прави няколко прекалено близки изпреварвания с нищо не подозиращите участници в движението, след което се опитва да успокои страстите в купето излъчвани от пасажерите. Очевидно момчетата не осъзнават, че си играят с огъня имитирайки опита на вече споменатия Тевзадзе. Надяваме се да не ги последва неговата съдба и да се вразумят в действията си.

Споделете в коментарите какво е мнението ви за този тип Клипове.