Лилаво BMW M4 ZCP вдига нивото

M4

Това BMW M4 разполага с невероятен лилав Daytona Violet цвят и оптичен пакет ZCP. Това сякаш не е достатъчно и модификациите са продължили, превръщайки го в една невероятно изглеждаща машина.

Промени по двигателя на това M4 отсъстват. Но те и не са толкова нужни, предвид сърцето, което „бие“ под капака. Това е 3.0-литров двигател с две турбини, произвеждащ 425 к.с. и 659 Nm въртящ момент. Като за стоков автомобил е доста впечатляващо.

Добавките сякаш включват всички части от BMW M Performance Parts каталога. Автомобилът разполага с карбонов преден сплитер, карбонови огледала, заден дифузьор, спойлер на багажника, прагове, черни „бъбреци“ и мигачи. За допълнително мощ и изчистен звук е добавена и титаниева изпускателна система с карбонови накрайници.

Звукът, излизащ от четирите тръби е по-дълбок и силен, идеално вписващ се в красивия агресивен вид на автомобила. Допълнително BMW M4 е получила и боядисани светлоотразители и емблеми. Тези малки козметични намеси придават завършен и перфектен вид.

Накрая най-забележителната промяна са джантите. Те са Vorsteiner V-FF 107 Flow и са от кован алуминий. Размерът им е 20 × 8.5 отпред и съответно 20 × 11.5 отзад. Карбоновите елементи се вписват идеално с лилавата боя. За да изпъкнат джантите на висзията на автомобила, тунинг студиото е поставило 12 мм. фланци отпред и 10 мм. отзад.

Въздушното окачване позволява регулиране на височината на автомобила. Въпреки че то не е най-предпочитаното за спортни автомобили, то взима най-доброто и от спорта, и от конвенционалното окачване. На този лилав бонбон можете да се насладите на снимките по-долу.