Красиво BMW M3 във военно зелено

M3

Ако сте се уморили от бели, черни и сиви модели на BMW около вас, би трябвало да отделите малко време, за да научите повече за BMW Individual. Ако искате да си купите нова кола, като например BMW M3, не трябва да се ограничавате до цветовата гама, която се вижда в онлайн конфигуратора. Вместо това можете да разгледате индивидуалния каталог, където можете да намерите цветове като Urban Green.

Разбира се, това е само един от зашеметяващите цветове, от които можете да избирате, тъй като списъкът включва популярни краски като Fire Orange, Ferrari Red, Daytona Violet или Tanzanite Blue. Urban Green е наистина рядко срещан и този собственик също е искал интериорните елементи да съвпадат с екстериора. Цветът изглежда близък до британското Racing Green, но малко по-светъл в сравнение с цвета, добил популярност чрез Jaguar през 60-те години на миналия век.

Що се отнася до колата, тя изглежда е с Competition Package, който е снабден с няколко добавки. Отпред виждаме карбонов сплитер, който е избран от каталога M Performance, а страничните огледала също са заменени с такива от въглеродни влакна. Отстрани ще забележим страничен праг от M Performance, а на багажника виждаме карбонов спойлер. Не на последно място, задната броня е доминирана от карбонов дифузьор.

Под предния капак се крие 3-литровия S55 двигател, на който сме свикнали, но с Competition Package той развива 444 к.с. и 550 Nm. Това означава до 100 км/ч. за 4 секунди, ако моделът разполага със 7-степенния DCT автомат. Не се учудваме от гледката вътре, където отново доминира карбонът и M Performance воланът.