Колкото по-широко, толково по-широко… Този слоган определено, може да се превърне в девиз на този Nissan Skyline GT-R R33!

Едва ли има автомобилен ентусиаст, който да не получава истински душевен оргазъм при вида на който и да е Skyline. И макар, според много от феновете, да не е най-емблематичният, то и той със сигурност не прави изключение. Колкото и да е подценяван, то не трябва да забравяме, че именно R33 се е състезавал в Le Mans и е записал официална време на Nürburgring Nordschleife.

Гледайки този Skyline R33 с Wise Sports wide-body kit, направо е трудно за вярване, че това нещо се е предлагало на пазара. Колата изглежда страшно широка… което определено ни допада!  Всъщност, предназначението на бодикитът, далечн] не е само оптично подобрение. През 1995 година, Team Zexel вземат участие в Японския туристически шампионат. Благодарение на новите, за тогава, регулации правилата позволяват на участниците още по-широки автомобили. Именно заради това, Zexel се обръщат към Wise Sports, които създават откачения бодикит, който виждате на снимките.

След като Zexel си свършват работата, правят нещо още по-готино. Те предлагат версия на wise-body kit за шосейните автомобили! Такъв именно е и случаят на белия GT-R!