Кой би похарчил $150 000 в Subaru Impreza?

Impreza

Ясно е, че превръщането на обикновена кола в убиец на суперавтомобили е нещо, което много допада на хората. Но понякога изливането на тонове пари в проект не е най-добрата идея.

Това Subaru Impreza 2.5 RS в най-новия видеоклип на RegularCars, е перфектен пример за това кога един проект отива твърде далеч. Собственикът тръгнал да търси двигател от STI, за да достигне 400 к.с. и в крайна сметка счупил доста от тях. След това той се обърнал към великолепния, 2JZ агрегат с турбокомпресор от Toyota Supra и трансформира Impreza само на задно задвижване.

Някъде там мощността достига 655 к.с. Проблемът обаче е, че гумите са твърде тънки. И когато комбинирате това с късо междуосие, това е рецепта за бедствие. Колата просто не искала да прави нищо. Не можела да се движи в права линия, не можела да свали мощта си и дори не можела да остане цяла, тъй като държачът на неработещите уреди постоянно падал.

Все пак, завършването на смяната на двигателя и получаването на 655 к.с. е доста голям подвиг. Но има много други автомобили, които бихме купили за $ 150,000, които са конкурентни. Собственикът знае най-добре какво му коства да създаде Impreza със същата мощност като Chevrolet Corvette Z06.