На всички е ясно, че китайците правят всичко. Освен играчки, текстилни изделия и дори мартеници, азиатците правят и реплики на най-големите автомобилни марки.

Преди три години на пазара се появи Landwind X7. Китайският SUV изключително много приличаше на Range Rover Evoque, а днес автомобилната компания представи и фейслифт на модела. Е познайте! Той отново е копие на британската джипка.

Китайците са добавили малко хромирани детайли. Освен това фейслифтът е получил и нови фарове и стопове. Landwind явно са опитали да „разкрасят“ техният X7, сменяйки задните стопове, които бяха досущ, като тези на Evoque с такива наподобяващи тези на Mercedes GLC. Абе изобретателна работа!

По-малкият агрегат, който ще задвижва Landwind X7 също е нов за компанията. 1.5 литров турбо-бензин със 160 к.с. По-големият двигател остава непроменен, а именно 2-литров бензин с турбокомпресор и 190 к.с.

Ако сте си мечтали за Range Rover Evoque, обаче цената на британеца ви притеснява, то Landwind-a е далеч по-достъпен. Цената на SUV-а ще бъде под 20 000 долара. Е да, малко по-тромав е, качеството на материалите е доста по-ниско, но вечер може и да успеете да заблудите някоя объркана дама.