Знаете ли какво представлява керамичното покритие? А знаете ли на какви изпитания е подложена боята на вашият автомобил? Защитете я с продуктите на „KISHO“ за по-добра визия и дълготраен живот.

Така наречените „течни стъклени покрития“ са произведени на базата на Силициев диоксид (SiO2). Той е химическо съединение на силиция – безцветни кристали, с температура на топене 1713—1728 °C, с висока твърдост и якост.

Степента му на втвърдяване достига 9H. Марката „KISHO“ предлага няколко агента на стъклопокритие, като най-ефективните от тях са агент Si-701 и агент Si-901.Те могат да се използват по отделно и комбинирано. Комбинацията от двата агента предоставя до 5 години ефективно предпазване на автобоята. Освен с много силното си втвърдяване стъклопокритията са известни с още няколко уникални свойства, с които не може да се похвали никой друг продукт за автокозметика!

– придават дълбочина, плътност и яркост на боята (визията е като на току що пребоядисан автомобил)

– Създават антистатични свойства на повърхността. По този начин се избягва отлагането на прах по колата. Мърсотията се отвежда моментално, а при дъжд и малко останалото количество такава се почиства.

Агенти Si-701 и Si-901 създават изключително твърд филм върху боята, като по този начин ефективно защитават лака от по-леки драскотини причинени от камъчета по пътя или от други външни фактори.

– Създават защита от UV лъчи, птичи тор, луга, корозия, горещина и всички останали врагове на автобоята

– Лесни за нанасяне

– Изключително дълга трайност от 3 до 5 години.

За да сте наистина доволни от резултата след нанасянето на „KISHO“, ви съветваме да се свържете с официален представител на продукта, за да бъде нанесен правилно върху автомобила ви.

Използвайте нашата отстъпка в размер на 100 лева за цялостна услуга, като кликнете на фейсбук поста и копирате промо кода!