Какво ще кажете за Mercedes-Benz 300TE с доработки от AMG?

300TE

Старите комбита отдавна са клиенти на фирмите за скрап. Трудно може да се намери автомобил на близо 30 години в добро състояние. Какво ще кажете обаче за този Mercedes-Benz 300TE от 1993 г., който въпреки че има 243 000 км, изглежда много добре поддържан?

Това може да бъде типът автомобил, който се откроява от тълпата въпреки възрастта си и уникалното си излъчване. Екстериорът е боядисан в сребърен металик и разполага с бодикит в стил AMG, състоящ се от персонализирани предни и задни брони и странични прагове.

Другите визуални модификации включват прозрачните мигачи, черните решетка и емблема на капака и релсите на покрива. Междувременно джантите са с диаметър 18 инча и също са боядисани в черно, като идеално подчертават и затъмнените прозорци.

Интериорът изглежда изчистен и ни пренася веднага в 90-те. Автомобилът е оборудван с черна кожа с електрически регулируеми предни седалки от W124 500E, заедно с нови стелки. Отличава се и дървената тапицерия Zebrano, електрическият шибедах, Kenwood оборудването, круиз контролът и климатикът.

Що се отнася до двигателя, това е старият 3,0-литров M103 6-цилиндров редови, свързан с 4-степенна автоматична кутия. Продавачът наскоро е обслужил автомобила, глезейки го с нови свещи, тампони и понижаващи носачи.

Най-доброто в този автомобил е определено неговият външен вид. Почти сме сигурни, че феновете на комбитата веднага ще се влюбят в този мечок, поради ексклузивността и практичността му.