Какво ще кажете за това BMW M4 в сатенено червено?

M4

Независимо от вашите предпочитания, повечето ще се съгласят, че BMW M4 е страхотна машина с красив външен вид, впечатляваща динамика на шофиране и за повечето шофьори с много мощ.

Въпреки това, по каквато и да е причина, собственикът на тази машина не е толкова доволен. Затова той поръчва тунинг части, персонализирайки външния вид на баварското купе.

Раздути калници, спойлери навсякъде и голямо крило на капака на багажника са част от модификациите. Всяко видимо парче метал е обвито в сатенено червено, задните светлини са опушени и купето е снишено до земята.

И накрая, имаме нов комплект колела, който идва от Z-Performance. Завършени в искрящо сребристо и с размери 9 × 20 инча отпред и 10,5 × 20 инча отзад, те са ​​ZP6.1 Super Deep Concave. Цената им е около € 360, но в тези размери те струват € 1890 ($ 2,316) за комплект.

От публикацията на Facebook на производителя на колела не можем да кажем дали това BMW M4 Coupe е претърпяло подобрения по мощността. И все пак, моделът произвежда 425к.с. и 550 Nm въртящ момент от 3.0-литров 6-цилиндров двигател с две турбини. Това води до време от 0-100 км/ч. за 4.1сек със 7-степенна DCT кутия и максимална скорост, която е електронно ограничена до 250 км/ч.

Следващото поколение M4, което се развива заедно с M3 с четири врати, се смята, че ще продължава да използва 3.0-литров двигател с две турбини. Производителността се очаква да достигне 480 к.с. и комбинирана със загуба на тегло от приблизително 40 килограма и други промени, които ще са под капака, трябва да му позволи да достигне 100 км/ч. за малко под 4.0 сек.