Какво става ако комбинирате Lambo Urus и Toyota 86? NATS Urus 86!!!

Urus

Светът е полудял. Ето че има хора, които създават пикап, изглеждащ като Lamborghini Urus, базиран на Toyota 86.

За да бъдат готови навреме за Токийския автосалон 2019, инженерите от Nihon Automobile College (NATS) работят усилено, опитвайки се да създадат чертежа в пълен мащаб и да създадат реален автомобил. Как ще изглежда крайният продукт? Може би малко странно, съдейки по тези работни снимки.

Въпреки че скицата прилича на пикап на Urus, едва ли той ще запази супер спортния дизайн на италианския SUV. За жалост скицата изглежда няма да бъде 100% пресъздадена.

Да вземем например агресивната и голяма предна броня от чертежа в сравнение с тази, която виждаме на снимките. Въпреки че е явно недовършена, бронята е видимо по-малка. Явно агресивността отново ще изгуби за сметка на рационалността.

Профилът изглежда малко по-различен в действителност, макар че все още се работи по този въпрос. Що се отнася до задницата, тя всъщност е по-високо от очакваното, приличайки по-малко на Lamborghini пикап, а повече на Toyota 86 бъги. Поне купето е доста широко, което би трябвало да подобри цялостната стойка на автомобила.

В крайна сметка, задвижването ще дойде от модифицирана версия на 2.0-литровия бензинов агрегат на Toyota 86’s и Subaru BRZ, доставяйки 266 к.с. и 304 Nm въртящ момент.

Токийският автосалон 2019 започва този петък, на 11 януари.