Какво мислите за евентуално BMW M8 Touring?

M8 Touring

BMW M8 има с какво да ни впечатли. Основното е неговият дизайн, който според нас ще го превърне в истинска легенда.

Твърде често производителите визуализират нови превозни средства и откачени концепции, които рядко стигат до производствената линия. Всъщност не беше така с новото BMW 8-Series, тъй като автомобилът изглежда също толкова добър, колкото концепцията. По подобен начин новото M8 Gran Coupe е също толкова привлекателно за окото, както и миналогодишната концептуална кола.

С представянето на M8 Gran Coupe, клиентите ще имат три избора относно купето; купе, кабриолет и Gran Coupe. Какво обаче ще се случи, ако BMW добави четвърта опция, може би комби модел? Ето как би могла да изглежда тя.

X-Tomi Design създаде рендер на BMW M8 Touring, както виждате на снимката по-долу, и макар че формата му със сигурност не е толкова привлекателна като M8 Coupe, тя все още изглежда много добре. Ако пренебрегнем цвета, който не е по нашия вкус, не може да не отречем, че харесваме удължената линия на покрива.

За съжаление, има много малък шанс BMW да пусне 8-Series като Touring, камо ли M8 Touring. 5-Series Touring на немската компания върши отлична работа, съперничейки на Mercedes-Benz E-Class Estate и Audi A6 Avant, а търсенето на още едно луксозно и бързо комби, като M8 Touring, вероятно не е толкова високо. Не всички надежди обаче са изгубени, тъй като винаги има вероятност собственик на 8-Series с много пари да се реши и да конвертира своя автомобил.