Какво ли можете да си купите с 850 000 долара? Batmobile, разбира се!

Batmobile

Ако имате излишни 850 000 долара, можете да се озовете в едно от най-емблематичните превозни средства на света, Batmobile. При това не само като реквизитно изпълнение, а напълно функциониращ.

Колата се продава в Auto.ru като употребяван модел със 120 км. Тя разполага с 5,0-литров бензинов двигател, който произвежда 502 к.с. според обявата. Що се отнася до дизайна, той е копиран от филма на Зак Снайдер Batman v Superman.

Мощността се изпраща към задните колела с помощта на автоматична скоростна кутия, тъй като не може такъв автомобил да ви разсейва с ръчни скорости докато се биете с лошите.

Що се отнася до глезотийките, той има свалящ се волан, автоматични врати, които се движат нагоре и надолу и бронирани прозорци, в случай че собственикът му наистина се помисли за герой.

Автомобилът също така идва с камера за нощно виждане, термични изображения с 255-кратно увеличение, лазерно зрение и фалшиви картечници отпред, които симулират стрелба.

Това обаче не е всичко. Всъщност този Batmobile е пълен с удобства като спортни седалки, амбиентно осветление, алкантара, AUX и USB портове, навигация, Android Auto, Bluetooth, сервоуправление и безпръстов достъп до климатик. Фаровете са дори Bi-Xenon.

Въпреки високата цена от 850 000 долара, характеристиките определено са впечатляващи и визуално моделът изглежда много по-добре от повечето, ако не и всички реплики на Batmobile.