дефлектор за кабриолети

Едва ли съществува човек с валидна шофьорска книжка (пък и без такава), особено мъж, който поне веднъж в живота си да не си е помислял да изхарчи определено финансово състояние за автомобил без таван. Безспорно шофирането на кабрио автомобил е страхотно преживяване, което свързваме с лежерни съботно-неделни разходки по планински панорамни пътща… идилия. Но тази идилия е възможно да стане доста некомфортна за вас като шофьор и пасажера до вас, ако кабриото ви не разполага с един специфичен за тези автомобили аксесоар – дефлектори за кабриолети.

Всеки качвал се поне веднъж в кола без покрив знае колко неприятно предният прозорец може да завихри въздуха, така че той да се насочва право във врата ви, причинявайки сериозно продухване и схващане. За шума в купето пък изобщо няма нужда да коментираме.

В това видео ще видите и ще чуете няколко думи за страхотния аксесоар, който блокира тези пориви на вятъра и осигурява спокойно и комфортно пътуване дори с по-висока скорост без това да нарушава спокойствието ви в колата.

Още за дефлекторите можете да научите в тази статия за дефлектори за кабриолети, а ако желаете да закупите такъв за вашето кабрио, можете да го направите в онлайн магазин NASTART-SHOP.COM