huracan-tuning

Unicorn V3 е Lamborghini Huracan с чифт огромни афтърмаркет турбини, шокиращи извънгабаритни изпускателни тръби (които със сигурност пеят доста добре), голи въздушни филтри вместо въздухозаборници и най-очевидното – екзоскелет или по-скоро нещо като площадка за стрийт фитнес около иначе грациозното тяло на италианския суперкар. Ооо да и задните светлини са обърнати! Просто ей така…

Със сигурност ще се намерят критици, които намръщени ще лепнат на проекта етикет „бракувана“, но пичове – колата е у-б-и-й-с-т-в-е-н-а! . Собственикът Алекс Чой за пореден път показва, че неговите коли на са като другите коли.

Между другото, за тези от вас, които не са чували за него, Чой е един от успелите влогъри и това не е първият му щур проект. До скоро той радваше аудиторията си с едно не много по-малко откачено BMW M2, чието крило имаше размер на елероните на Боинг 747.
В краткото видео за Lambo-то, той казва, че визията на колата е вдъхновена в голяма степен от онази малка спортна кола с екзоскелет, която правеше бели по улиците в 6-тата част на „Бързи и яросни“. Но от друга страна розово-лилавия цвят на тръбите, които Алекс нарича ‘маймунски барове’ дава на Huracan-а свой собствен характер.

https://www.instagram.com/p/BwI7-pHA0lO/?utm_source=ig_web_options_share_sheet

Що се отнася до останалите модове на Uicorn V3, за тях можете да научите повече във видеото. Огромните турбини предполагат появата на заначителна доза модификации по периферията на мотора и, разбира се, на електрониката.Но това в случая дори не е акцентът на проекта, тъй като това което ще чупи вратовете на минувачите в Бевърли Хилс е визията на тази кола. Пуристите ще го нахулят, но със сигурност по-голямата част от хората просто ще се влюбят в него. Отбележете в коментарите – ЗА или УЖАС (Dope or Nope)?