Мотоспортът е труден, независимо от нивото, независимо от шампионата, независимо от колата. За да сте част от него, е нужна върхова отдаденост и усилия и ако нямате огъня и страстта, които да ви задвижват, то тогава едва ли някога ще се преместите от дивана до „коритото“ зад волана.

Бартош Осталовски? Е… той очевидно има страстта… и то в много! Въпреки че губи ръцете си при мотоциклетна катастрофа, Осталовски успява да намери начин да прави това, което обича. А именно да взима завоите с вратите, оставяйки огромни кълбета пушек от каучук след себе си.

Екипът на Hoonigan лично отива в страната на Бартош – Полша, за да се запознае с него по време на свободните тренировки от предстоящите серии Drift Masters. Неговата кола е Nissan Skyline GT-R R34, задвижвана от огромен V8. Мощността завърта задните гуми посредством 8-степенна скоростна кутия от ZF, чийто предавки се сменят от лопатка, поставена близо до дясното рамо на Бартош.
Полският пилот използва лявото си стъпало, за да завива, а с десния крак натиска педалите, като има и такъв, с който задейства електрическата ръчна спирачка. Той е поставен на сантиметри над този за газта.

Да гледате Осталовски как пилотира е невероятно. Мъжът очевидно е убийствено добър дрифтър, но фактът, че той управлява всичко това само с двата си крака, отвежда всичко на ново, по-високо ниво.

Гледането на самото видео е вдъхновяващо и ние сме сигурни, че пред Бартош има сигурно бъдеще в спорта.