Забележителен Mercedes ML идва от ерата на динозаврите

ML

Ford Explorer и Jeep Wrangler са най-емблематичните автомобили, които се свързват с Jurassic Park, но те далеч не са единствените.

След успеха на оригиналния филм, Mercedes реши да популяризира тогава новия си ML-Class в The Lost World: Jurassic Park. Това беше разумен маркетингов ход, тъй като той показа на милиони хора първия кросоувър на марката, като в същото време демонстрираше колко е здрав.

Филмът получи смесени отзиви, но ML играе героична роля. Той беше включен в драматична атака от тиранозавър.

Разказваме ви всичко това, защото в eBay попадаме на копие на автомобила от филма. Въпреки това, в този случай, това е 2002 ML320 Sport на 342 790 км.

ML

Като се има предвид, че това е реплика, не е изненадващо да видим, че моделът идва с камуфлажен екстериор, стоманена броня и багажник. Кросоувърът може да се похвали и с лебедка Warn и боядисани в зелено колела, които идват с гуми BF Goodrich Mud Terrain KM-2.

Интериорът изглежда в прилична форма, но продавачът споменава няколко проблема. Те включват изпускаща хидравлична помпа, проблеми със заключването на вратите и скъсване на седалката на водача. Оригиналните брони също са напукани, както и притеснителната чек светлина на двигателя.

Автомобилът не изглежда толкова зле, но продавачът иска € 12,492 за него. Това са много пари за 17-годишния Mercedes ML, но собственикът твърди, че той е един от трите съществуващи реплики на холивудската легенда.