Жестоко Audi A6 Avant с бодикит от M&D Exclusive Cardesign

M&D Exclusive Cardesign

Audi A6 C7 Avant е мечтан автомобил за много фенове. AWD задвижване, комби, мощен, но ефективен дизелов двигател, какво повече можете да поискате? Това е идеалната комбинация от ефективност, мощност и качество. Понякога обаче е необходимо малко повече, за да се разграничи от останалите. Тук се намесва M&D Exclusive Cardesign.

M&D Exclusive Cardesign

Комплектът на M&D включва всичко необходимо за обновяването на A6 Avant до еквивалент на RS6. Бодикитът от девет части включва всичко, включително предна броня, спойлер на предната броня, странични прагове, раздути калници, задна броня и дифузор, както и допълнителен спойлер на тавана. Комплектът със сигурност ще осигури аеродинамично предимство.

Той пасва перфектно върху C7 A6. Новите брони и страничните прагове използват фабричните точки за монтиране, като намаляват времето и усилията, необходими за монтажа. Единствените модификации са по калниците. Фибростъклото е директно подготвено за боя или облепяне в зависимост от предпочитанията. Матово-сивият кит на това A6 Avant изглежда невероятно, особено с 21-инчовите Candy Red Rennen Forged R55X Concave джанти.

M&D Exclusive Cardesign

Автомобилът е снишен до земята с пружини от H&R. Те спомагат за намаляване центъра на тежестта, увеличаване на аеродинамичната ефективност и втвърдяване на окачването, което дава на автомобила по-добро управление. Най-готиното приложение на пружините обаче е, при най-ниска точка, невероятните джанти да изпълнят раздутите калници.