Логично е всеки един да знае, че електромобилите се захранват с ток, а не с бензин. Е, това не е съвсем ясно за тази жена от видеото.

Може би забравяйки, че е зад волана на Tesla Model S или може би не знае, че ужасно тихата кола, която шофира, работи с електричество, жената спира на бензиностанция и се опитва да зареди електромобила. Не е изненадващо, че последвалото е абсолютно безумно.

Видеото започва, когато жената слиза от колата. Очевидно непозната с превозното средство, тя се разхожда объркана, докато търси капачката на резервоара. След около 45 секунди търсене, тя успява да я отвори и бързо грабва кредитната си карта, за да плати. Неизвестно за нея, отварянето на капачката беше лесната част.

Както би направил всеки с кола с конвенционален двигател, тя тръгна да поставя пистолета, но той не пасва. В края на краищата Model S има контакт, а не капачка за гориво. Явно объркана, жената продължава да инспектира отвора, преди да реши, че може би има още една възможност за зареждане. Тя дори отваря багажника, преди да се обади по телефона, вероятно да попита някого за помощ.

Въпросният театър можеше да продължи още, но възпитан мъж излезе, за да покаже на жената къде бърка.

За щастие жената не натисна спусъка на пистолета, докато той беше над щепсела. Ако го беше направила, можеше да предизвика даже и пожар.