Ето как изглежда съвършената Mazda RX-7 FD

RX-7

Mazda RX-7 FD, която е напълно стокова и на малко километри заслужава цялото ни внимание.

Това, което виждате тук, е 1993 RX-7 Touring, във Vintage Red с черна кожа. Тя е изминала  само 15 000 км. и е представена в зашеметяващо състояние на търг.

Touring моделите включват комплект  фарове за мъгла, шибедах, задна чистачка и аудиосистема Bose Acoustic Wave, която има уникален дизайн. Автомобилът е напълно стоков, като собственикът заменя 25-годишните оригинални гуми с чисто нови на 160 км.

Купето и боята изглеждат невероятно, а състоянието на интериора издава ниския пробег на тази кола. Mazda наистина приковава с дизайна на FD и моделът изглежда като нов. На практика неупотребяваната машина си е мечта за всеки.

Мощността идва от известния 1.3-литров 13B-REW двигател с две турбини, който произвежда 255 к.с. и 294 Nm въртящ момент. Той е свързан с 5-степенна механична скоростна кутия. Колата е със сменени филтри преди 800 км.

Supra с нисък пробег достига $ 80 000 на търгове и не е толкова трудно тази Mazda RX-7 да се продаде за над $ 40 000. Истинският въпрос обаче е какво ще направите с нея? Ще я шофирате ли или ще я запазите, както са правели предишните собственици?