Електрическият кросоувър вдъхновен от Ford Mustang може да изглежда ето така

Mustang

Дългоочакваният електрически кросоувър, вдъхновен от Mustang ще бъде разкрит пред света на 17 ноември.

Предполагаемият Mach E или Mach 1, електромобил бе частично разкрит в неотдавнашни снимки на CAD, предоставяйки на художниците златна възможност да си представят как ще изглежда готовият продукт. Вероятно най-точните и висококачествени визуализации идват от форума на Mach E и можете да ги видите в галерията по-долу.

Всъщност те пуснаха само едно изображение в три различни цвята, които изглежда са взети от цветовата палитра на Mustang. Това, което виждаме тук изглежда добре, доколкото може да изглежда добре SUV, вдъхновен от спортна кола. Все пак тук е представен продукта според феновете, така че не се разочаровайте ако крайният резултат не отговаря на очакванията ви.

Сред вдъхновените от Mustang стилистични черти можем да забележим фаровете, раздутата задница, насеченият капак и наклонената линия на покрива. Въпреки че е значително по-висок и обемен, Mach E изглежда атлетичен и мощен кросоувър. Фактът, че е изцяло електрически, става ясен от затворената решетка, въпреки че от двете страни и отпред на бронята има отвори за въздух.

Освен външния вид, Ford също обещава, че електромобилът ще сподели и част от динамиката на Mustang. Въз основа на нова архитектура само за автомобили на ток, кросоувърът ще предлага както RWD, така и AWD версии с различни нива на мощност. Автомобилният производител казва, че Mach E ще предлага пробег от 600 км по WLTP цикъла.