Завръщането на Ед Чайна в света на развлеченията се забави, но пилотният епизод на Garage Revival на бившата звезда от Wheeler Dealers, имаше умерен успех, тъй като успя да събере над милион гледания  в YouTube за по-малко от месец.

Не се знае, кога ще се появи вторият епизод, но Чайна е зает, тъй като той ще играе роля в реставрация на живо в YouTube. Наречено „Built by Many“, шоуто ще представи Чайна и Ал Кокс, които ще работят, за да възстановят Jaguar E-Type от 1968 г.

Към дуото ще се присъедини Филип Портър, който е представен като лице от Jaguar. Той ще действа като покровител на екипа и ще предостави на Чайна и Кокс информация за колата. Портър също ще осигури достъп до оригинален E-Type тестов автомобил, както и роудстър, който се появява в The Italian Job.

Шоуто ще има и печатен елемент, тъй като компанията на Портър, Porter Press International, ще създаде книга, която да опише програмата. Списание  The E-type Club също ще документира реставрацията с месечни актуализации, докато списание Practical Classics ще съдържа месечна колонка, написана от Чайна.

Остава неясно как ще бъдат включени и други хора в проекта, но шоуто каза, че „читателите също ще бъдат насърчавани да се включат активно, за да съдействат за възстановяване на ключови части от колата“.

Освен съсредоточаването върху E-Type, шоуто ще включва редица видеоклипове „как да“, както и поглед към историята на колата и самия Jaguar. Няколко известни собственици на E-Type също ще се появят при „Built by Many“, включително барабаниста Пол Стюарт от The Feeling.

Според Чайна: „Аз съм за запазването на исторически автомобили и искам да върна тази красота на пътя, за да ѝ се наслаждават всички. Очаквам с нетърпение отново да бъда мазен наркоман и да вдъхновявам другите да се присъединят към пътуването ми. „

Първият епизод от сериала ще бъде пуснат това лято и правилното трейлър е насрочено за утре в YouTube.