Представете си, че сте фен на силно модифицирани Porsche-та 911 (та, кой не е?). Имате на разположение изоставена база на Военно въздушните сили и наистина, ама наистина силно обичате играта Tony Hawk’s Pro Skater 4. Какво правите тогава?

Е, много просто… палите Porsche-то и унищожавате задните му гуми в грандиозна  гимхана, рушейки буквите от думата „Skate“. Това е и простият сюжет в клипа с препратка към най-известната компютърна игра за скейтборд Tony Hawk’s Pro Skater. Който я е играл със сигурност ще схване идеята с рушенето на буквичките S-K-A-T-E, а за автомобилните маниаци нека кажем нещо за колата.

Известна е като BBi 997 Street Cup. Животът и е започнал (може би) като 911 Turbo, но в момента разполага с 850 к.с., а оборотомерът и влиза в „червеното“ на 9000 об/мин. 3.8 литровият шестак пък прехвърля силата си до задните гуми през секвенциална скоростна кутия. Няма да ви е скучно с нея!

Идеята на клипа, честно казано не я схващаме, но е страхотно просто да го гледате и да се наслаждавате на уникалния звук и бруталните пързаляния.