Ако по една или друга причина не сте успяли да гледате първия епизод от новия сезон на The Grand Tour, тогава задължително трябва да намерите време да го направите.

Ние обаче сме нетърпеливи да ви покажем най-интересната част от серията, в която се проведе драг битка между три автомобила, два от които ненадминати бойци в дисциплината, а третият познат повече като колата, с която водещият Хамънд катастрофира по време на снимките – Rimac Concept One.

Разбира се, откъсът е сниман преди злоплуката, когато на старта се изправят Lamborghini Aventador S и Honda NSX срещу хърватският електромобил или по-скоро хиперелектромобил с име Rimac. Със сигурност повечето от вас не са го чували, но бъдете сигурни, че ще запомните заглавието когато изгледате видеото по-горе.

Ако трябва да бъдем реалисти, Rimac се явава в клас по-висок от този на съперниците си, тъй като неговите електромотори го даряват с мощност от цели 1224 к.с., благодарение на които той достига 100 км/ч за 2.5 секунди, а максималната му скорост е 354 км/ч. Наистина сериозна работа, която обуславя фразите излизащи от устата на Джеръми, малко след като Rimac помете пода с Lambo-то му!