пол уокър

5 години след смъртта на автомобилният ентусиаст и звездата от поредицата „Бързи и яростни“ Пол Уокър, феновете ще могат по-отблизо да се запознаят с личния му живот.

Paramount Network обяви във вторник, че премиерата на документалния филм „Аз съм Пол Уокър“ ще се състои на 11 август 2018 година.
В него ще участват близки и приятели на актьора, които ще обсъждат Пол и животът му пред камери за първи път след случилия се трагичен инцидент. Звездата почина внезапно на 30 ноември 2013 година като пасажер в Porsche Carrera GT. Неговият бизнес партньор, приятел и шофьор в същия ден, Роджър Родас губи контрол над спортния автомобил, следва силен удар и възпламеняване на колата, при което и двамата губят живота си.

След гибелта на Уокър се появяват много съдебни дела, едно от които е срещу Porsche. Немският автомобилен производител е освободен от отговорност, но дъщерята на Пол печели 10 млн. долара от семейството на Родас като компенсация за трагедията причинена от шофьора на колата.

Другата звезда от „Бързи и яростни“ Тайръс Гибсън и режисьора на филма Роб Коен са сред многото хора заснети в документалния филм. На екрана ще се появят също братята и родителите на ‘О’Конър’. Ейдриън Битенхус ще режисира продукцията, а продуцент ще бъде Дерек Мъри.

В „Аз съм Пол Уокър“, освен страстта към колите и времето прекарано в снимки на известния франчайз, ще видим също по-малко обсъжданата страна на Пол: любовната му афера с океаните и морския живот. Уокър е бил дълбоко ангажиран с океанската работа и дори е основател на организацията Reach Out Worldwide, която подпомага райони след природни бедствия. Феновете могат да следят новини за премиерата в сайта на Paramount Network.