Две нови предложения-BMW X5 Special Edition и BMW X6 M Sport Edition

От BMW ще изненадат своите клиенти с две нови специални предложения, базирани на X5 и спортистът X6 M. SUV-ът X5 ще предлага в комбинация M Sport пакета заедно с кожена тапицерия Dakota, включващи подгрев на предните седалки. Комбинация от кожа и алкантара в антрацитно черно с М емблеми на седалките е също опция без допълнително доплащане. От BMW предлагат разнообразие в кожената си тапицерия в пет различни цвята.

Новото BMW X5 Special Edition предлага също и слънцезащитно стъкло и мултифункционален дисплей (не се предлага за X5 xDrive40e iPerformance). Всички версии на модела X5 са възможни в модификация Special Edition с изключение на  BMW X5 M50d.

Синият Long Beach Blue металик и карбоновите лайсни в интериора са новите зашеметяващи доработки, предлагани в  M Sport Edition за X6. Карбоново-черна и перлено-бяла боя също са алтернативен избор за модела. Новият пакет включва в себе си и M Sport оборудване. 20-инчови алуминиеви джанти с пет лъча от по две спици с runflat гуми също влизат в модификацията като опционално могат да бъдат поръчани и 21-инчови джанти.

Можете да си поръчате BMW X6 M Sport Edition във всички възможни варианти и двигатели с изключение на X6 M50d. Новите две доработки от баварците ще бъдат на пазара през декември 2017 г.