Свикнали сме да виждаме болидите от Formula 1 на писти или затворени трасета. Този случай е по-различен. Red Bull Racing са взели една от своите машини, за да я подкарат по пътната мрежа в САЩ.

Наричани просто Road Trip USA, клипът и снимките по-долу показват какво се е случило, когато Даниел Рикардо сяда в RB7 за неделна разходка из западните щати.

Red Bull Racing RB7, задвижван от Renault беше и остава един от най-успешните болиди, създавани някога. Със Себастиан Фетел и Марк Уебър зад волана, RB7 спечели титлите при пилоти и конструктори във Formula 1 през 2011 г. с общо 650 точки. Той спечели дванайсет от деветнайсетте старта за сезона и винаги поне една кола финишираше на подиума винаги.

Това беше невероятна машина, но не сме сигурни, че е особено подходяща за дълъг път. Все пак Рикардо пропътува разстоянието от Сан Франциско в сърцето на Силиконовата долина в Калифорния, през Монумент Вали до Лас Вегас. Пътуването дори включи пит стоп по средата на мост. Единственото, което остава да направите, е да се насладите на чудесното видео.