Дали Lexus постигна целта си с LS 2018?

LS

Помислете за момент колко отлични избори ви очакват в луксозния клас при седаните. Сякаш няма грешен избор с автомобили като Mercedes, BMW, Audi и Jaguar. Какво ще кажете за новия Lexus LS?

Lexus LS винаги се отличава с консервативния си, но елегантен дизайн, отличен комфорт, силна надеждност и добра цена за препродажба. Новата кола изглежда се надгражда върху това, като същевременно ви предлага много по-динамичен продукт, с който да си играете.

След като прекара известно време в модела, рецензентът на Kelley Blue Book оцени автомобила за модерния си екстериор и определи кабината като „свежа, привлекателна и луксозна“. Той беше особено впечатлен от комфортните предни и задни седалки и общото внимание към детайла.

На пътя, ако имате по-тежък крак по-добре вземете обикновен LS500, тъй като електрифицираният LS500h е по-бавен до 100 км/ч. с половин секунда. Друг недостатък на хибрида е значително по-малкият багажник, който може да се очаква в такава конфигурация.

Усещането за управлението не е особено остро, така че ако това е приоритет, може да предпочетете германците. В противен случай е вероятно да се насладите на шофирането на 2018 LS, тъй като със сигурност е достатъчно бърз и поддържа тялото перфектно.