Дали си струва възстановяването на суперкола?

R8

Притежаването на суперавтомобил е мечта за повечето от нас, но високите цени и обслужване пречат на тази мечта да се сбъдне.

Ами ако все пак има начин да се справим с цената и да се тревожим за поддръжката по-късно? С това се занимават агенции като Copart, които често продават скъпи автомобили, които са сериозно повредени, само за част от нормалната им цена.

Това Audi R8 от първо поколение е със сериозна повреда по ходовата част и е закупено на търг, за да бъде спасено. Планът на купувача е да се справи с всички проблеми и да го върне към живот. Работата започва по-рано от очакваното, поради проблем с акумулатора.

С малко работа и търпение щастливият собственик на немския суперавтомобил успя да запали 4.2-литровия V8, който е свързан с 6-степенна ръчна скоростна кутия. Следващата стъпка бе пробването на R8 на пътя и механичното му оценяване, за да се знае какво да се очаква.

Ще бъде голямо предизвикателство да се вдъхне нов живот в спасения суперавтомобил, който вероятно е „най-евтиното Audi R8 в света“, според собственика му. Но с достатъчно усилие, той би се възнаградил дори повече, отколкото чисто нов модел.

Предполагаме, че ще се появи видео от процеса на работа и крайния резултат.