Дали да не очакваме Bugatti с четири врати?

Bugatti

Това, което виждаме, може да е нов модел Bugatti , за който смятахме, че никога няма да види бял свят.

Това изображение е публикувано в Twitter, въпреки че след това е било премахнато. Въпреки това, то отново бе намерено.

Ясно можете да видите контурите на предна решетка с форма на подкова и фарове, подобни на Chiron. Не изглежда да има достатъчно място под предния капак за W16, или дори за V8. Вероятно колата е изцяло електрическа, независимо дали е само концепт, поръчкова кола или бъдещ модел.

Колата е заснета извън дизайнерското студио на Bugatti във Волфсбург, Германия.

Отпред, приликите между това превозно средство и Chiron са очевидни. Все пак междуосието на автомобила изглежда значително по-дълго и сякаш страничните прозорци са много по-големи, отколкото бихте очаквали да намерите в купето. Покривът също е по-дълъг спрямо съществуващите модели на Bugatti.

Всички индикации сочат, че това е невиждана концепция на марката. Не знаем, дали се планира подобен модел, но определено изглежда достатъчно голям, за да има място за четирима пътници.

Любопитното за представения автомобил е, че ако той е седан, късата предна част не е достатъчно голяма, за двигател, изключвайки възможността автомобилът да бъде пряк потомък на концепцията за Галибие отпреди почти десетилетие. Вместо това изглежда, сякаш превозното средство ще разполага с двигател по средата.

В интервю за Automotive News миналата година, бившият президент на Bugatti Волфганг Дурхаймер каза, че идеята за четириврат модел не е мъртва и изглежда оставя вратата отворена за седан версия.