Ето, че неусетно измина и лятото на 2018 година. Последните слънчеви дни препускат, а с тях и последните подходящи за големи автомобилни сбирки. Феновете на VW Golf в Онтарио си спретнаха последна за сезона сбирка, но пък каква само…

Сбирката носи името „Berlin Klassik“ и е събрала най-интересните проекти на базата на VW Golf в огромната Канада. От Golf Mk1 до последното R32… въздушното окачване се е превърнало в нещо стандартно, а джантите на BBS са направо задължителни.

Да… Stance културата е повече от развита. Но голяма част от автомобилите, освен визия, могат да се похвалят и със сериозни силови модификации. Както навсякъде по света е развит култ към легендарния VR6, но не липсват и ентусиасти със силни модифицирани G60-ки. Силно впечатление прави белият Golf Mk2, който освен със сериозен компресор, разполага и с кейдж и джанти вдъхновени от Рали шампионатите.

Много от автомобилте пък са претърпяли, така нареченият „OEM тунинг“, превръщайки се в истински немски класики. Насладете се на страхотната фото галерия на Speed Hunters.