Вон Джитин младши е един от най-забележителните пилоти. 38-годишният състезател е записал 10 победи, 22 подиума, и най-вече, 1 шампионска титла през кариерата си във Formula Drift.

Джитин младши има късмета да пилотира може би най-бруталния Ford Mustang на планетата. Наречен RTR, звярът получи световно признание миналата година, когато Джитин младши се пързаля по цялата писта Nurburgring.

Готов да покаже отново своя превъзходен контрол над автомобила, той реши, че ще дрифтира по магистрална детелина в САЩ. Може и да не е толкова опасно или вълнуващо, колкото дрифта по най-опасната писта на света, но си струва гледането.

„Влизането в детелината на максимална атака е нещо, което винаги съм искал да направя! Няма нищо подобно от рева на 5.0-литровия двигател, който отекваше в невероятно ехо“ – каза Джитин младши за каскадата.

Задвижването в Mustang RTR идва от атмосферен Roush Yates V8 двигател, който произвежда повече от 900 к.с. Постигането на такава мощ без принудително пълнене е много впечатляващо и също така означава, че V8-макът издава звук, който може да събуди мъртвите.