Вон Гитин младши се присъедини към клуба на елитни собственици на Ford GT, след като получи своя личен екземпляр, завършен в необикновения Lead Foot Grey без никакви излишни лепенки.

Шампионът във Формула Дрифт искаше своя Ford GT в рядко изпълнение, а да видим един без ивици и лепенки е наистина рядка гледка. Въпреки че има състезателна кола с 1000 к.с., Вон бе впечатлен от представянето на GT, като заяви, че усещанетп зад волана е „като в никоя друга кола“.

Той се наслаждава на своя Ford GT, вместо да го държи в гараж, което е страхотна новина. Още повече, той планира да сподели опита от притежанието на автомобила по всякакъв начин.

Ford GT използва 3.5-литров EcoBoost V6 с 647 к.с. и 745 Nm въртящ момент, свързан със 7-степенна скоростна кутия с двоен съединител, което е достатъчно, за да го изстреля до максимална скорост от 347км/ч. Шасито е оборудвано със специално хидравлично окачване със специален режим за писта. Той спуска автомобила с 5 сантиметра по-близо до земята и настройва двиагателя за максимална мощност.

Ford наскоро удължи производството на модела с две години, за да покрие търсенето от клиентите. Като цяло, компанията ще построи 1,350 броя, като производството ще приключи през 2022 година.