Това първо поколение Audi RS7 може и да е жълто, но поради бруталния си бодикит и визия, няма как да го объркате с такси.

Веднага се забелязват огромните раздути калници отпред и отзад, ducktail спойлер, нов комплект джанти и регулируемо окачване.

Това RS7 е дело на Clinched Flares, базиран в Калифорния тунер с много проекти в портфолиото си. Компанията е специализирана най-вече в предлагането на бодикитове за различни превозни средства, което вероятно означава, че този екземпляр не е получил подобрения в производителността, освен нова изпускателна система.

Все пак, с мощност от 605 к.с. и въртящ момент от 750 Nm, посредством 4.0-литров twin-turbo V8, сякаш няма нужда от още мощ. Това е достатъчно, за да се изстреля RS7 до 100 км/ч. за 3.7 секунди и позволява да се достигне максимална скорост от 305 км/ч. във версия Performance.

Въпреки американския тунинг, това RS7 е с румънски, и по-специално букурещки, регистрационни номера. Що се отнася до видеото, то е заснето в столицата на Румъния. Ясно можем да чуем работата на мотора, което още повече ни кара да искаме това голямо купе.