Вижте ментовия Mercedes-AMG S63 Cabriolet на Mansory

S63 Cabrio

Разтъркайте добре очите си и повярвайте. Този Mercedes-AMG S63 Cabriolet е абсолютно реален. Всъщност, това бе един от автомобилите на Mansory, който беше представен на автомобилното изложение в Женева през 2019 г. и някак си остана извън светлините на прожекторите.

Думата, която най-добре го описва е ментов. Точно така, това е основният цвят, използван отвътре и отвън. Автомобилът също разполага с няколко карбонови елемента, надупчен преден капак и затъмнени фарове и задни светлини. Джантите също са заменени, като цвета им леко се разминава, а хромираните елементи са затъмнени. Логото на Mansory заменя емблемите на Mercedes.

S63 Cabrio

Целият интериор е преправен. Таблото, седалките, воланът, централната конзола, подлакътниците, панелите на вратите и дори А-колоните са в ментово с няколко контрастни елемента. Логото на тунера е поставено на облегалките за глава и е релефно, а праговете „Mansory“ и „Apertus Edition“ поздравяват пътниците при отваряне на вратите. S63 cabriolet крие още много други детайли, които ще откриете само, ако се вгледате добре в него.

Не е ясно дали автомобилът има подобрения под капака, но 4.0-литровият twin-turbo V8 двигател, който замени стария 5.5-литров агрегат във фейслифта, предлага солидно количество мощ. Той изважда 603 к.с. и 900 Nm въртящ момент, което му позволява да спринтира до 100 км/ч. за 3,5 секунди и да достигне до 250 км/ч. или 300 км/ч. с допълнителния пакет AMG Driver.